ʻO kekahi kumu maikaʻi ke hoʻohana ʻana i nā kāmaʻa i loko o kou home

He mea olakino paha ke komo ʻana i nā kāmaʻa waho a i ʻole ma nā wāwae wāwae ʻole i loko o kou home?ʻAʻole kākoʻo maoli ka ʻepekema i kēlā me kēia ʻaoʻao o ka hoʻopaʻapaʻa.
Eia nō naʻe, aia kekahi mau kumu ʻē aʻe i manaʻo maikaʻi ai ka hoʻohana ʻana i nā kāmaʻa i loko o kou home.
ʻAʻole ʻōlelo ʻia ʻaʻole ʻaʻahu nā kānaka i nā kāmaʻa a i ʻole nā ​​​​papepa ma ka hale, ʻoi aku ka nui o nā keiki liʻiliʻi a loaʻa pinepine nā LEGO ma ka papahele.
Inā ua hehi ʻoe i kekahi a laila ua hala ʻoe i kahi mea kūikawā.ʻOiai inā ʻaʻohe ou LEGO e hoʻopaʻa ana i kāu papahele, aia kekahi mau kumu koʻikoʻi e makemake ai ʻoe e hoʻopaʻa i nā kāmaʻa a i ʻole nā ​​kāmaʻa ma kou hale.
Ua ʻōlelo kekahi podiatrist me ka nui o nā poʻe e hana ana mai ka home ua ʻike ʻo ia i ka piʻi ʻana o ka ʻeha wāwae a me kahi maʻi i kapa ʻia ʻo plantar fasciitis.Ua ʻōlelo ʻo ia he kāmaʻa paʻa a paʻa paha e pale i lalo o ka wāwae a hiki ke kākoʻo ʻia ke pio he mea maikaʻi ia no ka mālama ʻana i ke kaulike o kou mau ami.
Eia kekahi, hiki i ka poʻe ʻelemakule ke pōmaikaʻi mai ka hoʻohui ʻia ʻana o ka paʻa a me ka huki ʻana i kahi kāmaʻa a i ʻole ka paʻipaʻi.ʻO ka paheʻe a me ka hāʻule i loko o ka hale kahi pilikia nui no ka poʻe ʻelemakule.
ʻAʻole hiki i ka poʻe maʻi maʻi me ka neuropathy peripheral ke ʻike i ka lalo o ko lākou wāwae a ʻo ka pale hou ʻana o kahi kāmaʻa hiki ke pōmaikaʻi.
ʻOiai makemake ʻo ia i ka poʻe e komo ana i nā kāmaʻa a i ʻole nā ​​​​papepa i loko o ka hale, ʻōlelo ʻo ia e loaʻa i nā kāmaʻa i loko o ka hale a i ʻole nā ​​​​papelepa āu e hoʻololi ai i kou hoʻi ʻana mai i ka home - ʻoi aku ka maikaʻi o kahi pālua me ke kākoʻo pio maikaʻi a me kekahi traction.

nūhou (1)
nūhou (2)
nūhou (3)
nūhou (4)

Hoʻolālā ʻia nā kāmaʻa a me nā kāmaʻa i loko o ka hale i mea e hōʻoluʻolu ai i kou mau wāwae i ka wā e komo ai i loko o kou hale, akā e pale pū i ka lalo a me ke pio o kou mau wāwae.E hoʻāʻo iā lākou, ʻaʻole lākou e hoʻohilahila iā ʻoe.


Ka manawa hoʻouna: Iune-30-2022
  • sns02
  • sns03
  • sns04
  • sns05